Preskočiť na obsah
Oficiálny vizuál Dňa európskych autorov, píšusa ruka do knihy z na ktorej stoja literárne postavy a znak EU (hviezdy)

Deň európskych autoriek a autorov: online kvíz

Víťazom súťaže sa stal Peter Kaššay. Vyžrebovaný bol v hale služieb 3.4.2024.

25. marca 2024 sa uskutočňuje druhý ročník Dňa európskych autoriek a autorov, ktorý oslavuje európsku literatúru a podporuje záujem o čítanie. Jeho cieľom je inšpirovať mladšie generácie, aby preskúmali bohatstvo európskej literatúry. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli predstaviť Vám vybrané diela súčasných európskych autorov, ktoré sa nachádzajú vo fonde našej knižnice. Online kvíz bude zverejnený v pondelok 25. marca 2024. Počas týždňa od 25.3. do 30.3. prostredníctvom článkov a príspevkov na našich sociálnych sieťach Vám priblížime diela 6 európskych autorov. Tieto informácie Vám môžu pomôcť ako nápoveda pri vypĺňaní správnych odpovedí. Zapojiť sa do súťaže bude možné prostredníctvom formulára do 30. marca. Výherca bude vyžrebovaný po Veľkej noci. Cenu do súťaže, knihu Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval, venovalo kníhkupectvo Sprinton. Viac o Dni európskych autorov sa dozviete na oficiálnej stránke podujatia.

Štatút súťaže

1. Organizátor

Organizátorom súťaže je Štátna vedecká knižnica v Košiciach so sídlom Hlavná 10, 042 30 Košice, (ďalej len „organizátor“). Kontaktná osoba súťaže: Lucia Kačmárová, +421918248076, lucia.kacmarova@svkk.sk.

2. Miesto súťaže

Súťaž prebieha na území Slovenskej republiky prostredníctvom formulára na cloudovej službe knižnice

3. Zámer súťaže

Cieľom súťaže je propagácia Štátnej vedeckej knižnice v Košiciach.

4. Priebeh súťaže

  • Súťaž je organizátorom vyhlásená prostredníctvom oznamu na webovej stránke knižnice, príspevku na sociálnej sieti Facebook, propagačnými materiálmi umiestenými v priestore knižnice. Súťaž pozostáva zo 7 otázok s tromi možnosťami odpovedí.
  • Trvanie súťaže je jasne vymedzené. Súťaž je vyhlásená 25. marca 2024, súťažný formulár je možné vypĺňať od 25.3.2024 do polnoci 30.3.2024.
  • Súťaže sa môže zúčastniť každá osoba, ktorá dovŕšila 18 rokov a správne zodpovie všetky súťažné otázky.
  • Súťažiaci sa môže do súťaže zapojiť len raz.
  • Žrebovanie výhercu sa uskutoční 3.4.2024. Organizátor súťaže náhodne vyžrebuje jedného výhercu zo súťažiacich, ktorí splnili podmienky, správne odpovedali na všetky otázky.
  • Organizátor zverejní meno výhercu na webovej stránke knižnice, sociálnej sieti Facebook a Instagram a kontaktuje výhercu prostredníctvom emailu.
  • Organizátor súťaže nie je zodpovedný za akékoľvek technické problémy vzniknuté pri prenose dát elektronickými prostriedkami.

5. Výhra

Cenu do súťaže, 1x knižný titul venovalo kníhkupectvo Sprinton.

6. Odovzdanie výhry

Po dohode si môže výherca osobne vyzdvihnúť výhru v sídle organizátora, alebo bude výhra doručená prostredníctvom Slovenskej pošty.

7. Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súťažiaci v zmysle platného zákona o ochrane osobných údajov udeľuje organizátorovi súťaže súhlas so spracovaním svojich osobných údajov, ktoré organizátorovi v priebehu súťaže poskytne za účelom vykonania súťaže a vyhodnotenia jej výsledkov. Súťažiaci berie na vedomie, že má právo na informácie o stave spracúvania, opis údajov a ďalšie práva podľa zákona o ochrane osobných údajov. Zároveň vyhlasuje, že údaje, ktoré organizátorovi súťaže uviedol, sú pravdivé. Súťažiaci súhlasí s tým, že organizátor súťaže zverejní na webovej stránke knižnice a na profile sociálnej sieti Facebooku Štátnej vedeckej knižnice mená výhercov.

8. Vylúčenie zo súťaže

  • Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci organizátora súťaže.
  • Organizátor súťaže je oprávnený vylúčiť zo súťaže súťažiacich, ktorí nesplnia podmienky súťaže, porušia podmienky súťaže alebo budú konať v rozpore s dobrými mravmi.

9. Zmeny vyhradené

Organizátor súťaže si vyhradzuje právo meniť podmienky súťaže, súťaž predĺžiť alebo predčasne ukončiť. Zmena súťažných podmienok je účinná jej zverejnením priamo v súťažných podmienkach v súťažnom príspevku.

10. Súhlas s podmienkami súťaže

Účasťou v súťaži súťažiaci vyjadruje súhlas s týmito podmienkami súťaže a zaväzuje sa ich v plnom rozsahu dodržiavať.