Preskočiť na obsah

ELT Meetup 2024: Workshop & Networking

Pozývame učiteľov a učiteľky angličtiny na 3. ročník nášho podujatia ELT Meetup. Tento rok prichádzame s novinkou, okrem networkingového stretnutia Vám prinášame praktický workshop s americkým hosťom Joelom Bryantom. Tešíme sa na Vás v utorok 14. mája. Podujatie je bezplatné, kapacita je obmedzená, Vašu účasť Vám potvrdíme emailom. Stretnutie bude pozostávať z 2 častí, v registrácii nižšie si vyberte, o čo máte záujem. Registrácia je otvorená do 7. mája do 14:00. Ak sa prihlásite po tomto termíne, odpovieme Vám 13. mája z dôvodu čerpania dovolenky.

Viac informácií o hosťovi a o workshope v angličtine:

Project-Based Learning: Advantages and Implementation 

Participants will explore the benefits of project-based learning, learn strategies for designing effective PBL projects, and work with colleagues to create a PBL activity. Joel Bryant is an English Language Fellow at the G.S. Rakovski Military Academy in Sofia, Bulgaria, where he assists officers in improving their conversational skills and preparing for standardized NATO language examinations. He also hosts a series of workshops in Legal English for members of the Sofia Bar Association. Before relocating to Bulgaria, Joel worked in Tbilisi, Istanbul, Krakow, and Taipei. His earlier career included roles as an attorney and a federal investigator. His professional interests include standardized testing, English for Specific and Academic Purposes, phonetics, and the application of AI in TEFL. Joel holds a BA in classical languages from Brandeis University, a juris doctor (laws), and a LL.M. in tax law from the Golden Gate University School of Law. He is originally from Los Angeles, California.

Po workshope bude nasledovať networkingové stretnutie s občerstvením, ktorého sa zúčastnia aj zástupkyne a zástupcovia Veľvyslanectva USA na Slovensku a naši ďalší partneri, ktorí Vám predstavia aktuálnu ponuku študijných programov pre Vás a pre Vašich študentov. Tešíme sa na spoločné neformálne rozhovory.

Prosíme, pokojne zdieľajte túto pozvánku aj s ďalšími kolegyňami alebo kolegami, ktorí vyučujú anglický jazyk.